Direktlänk till inlägg 28 april 2009

Muffins i regnjacka

Av Mia - 28 april 2009 19:29

  

Muffins var med på en brändbollturnering när jag jobbade i Vänersborg. Som vanligt lite svartfot för jag jobbat på båda ställena inkl. Tandregleringen i Trollhättan...

Det var Tandregleringen mot Folktanvården, och det började busrega!!

Jag la min regnjaca över Muffins och trots att vi fortsatte spela , låg han där under regnjackan och tyckte nog att det var skönt att slippa allt regn, kom ihåg att han låg kvar utan att jag ens bett honom ligga!

 
ANNONS
 
Cam

Cam

4 maj 2009 09:32

Lille älsklingen Muffins!!! Tänk vilket underbart liv denne hund har haft, och så otroligt mkt ni två har upplevt tillsammans!!!

Kraaam från mig uppe p DAL
Cam

http://eyemarkers.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 3 juni 2009 22:37

Hej! Jag har nu flyttat min blogg till en egen domän: miapabjare.se ...

Av Mia - 1 juni 2009 20:23

Idag har vi badat med Wilma och Linda. På plats kom Ante och klassen, gymnastiken var lagd på Malen! Vi fikade, Linda och Wilma hade med sig goda jordgubbar från Våxtorp, Nea och jag lite kexchoklad, kaffe är ett måste och lite mackor och frukt och s...

Av Mia - 31 maj 2009 20:16

 Var och badade på Malens havsbad, Nea var så lycklig, och lekte  som en liten fisk i vattnet!   ...

Av Mia - 30 maj 2009 19:57

 Våra grannar på betet   Nu gällde det att stängsla stängsla stängsla, så de 95 djuren kommer till det nya betet.  Peter Sim Nea jag och Robiee fick vallat våra djur ca 400m i hagar, på grusväg och över en asfalterad väg, jag var helt slut, men det ...

Av Mia - 29 maj 2009 19:38

Här är Ön, kursgård i Laholm dit vi for hela kliniken för att utveckla vår teamtandvård. Fantastiskt ställe väl utvalt som vanligt av vår klinikledning! Här åt vi den ena underbara maträtten efter den andra, har ALDRIG ätit så gott någonsin!! Laxe...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se