Senaste inläggen

Av Mia - 8 maj 2009 16:00

                                                  
                                      Foto: Nadine Olsson

Vad gör man utan en duktig hund??

Och visst är man rädd om dom! Här är Robiee som valp fotot är taget av fd ägaren Nadine. Visst är han sööt!


ANNONS
Av Mia - 7 maj 2009 21:08

Idag fyller min älskade son Ante 16år!!

Så om alla reser sig upp får vi säga:

ett fyrfaldigt leve för Ante han leve Hurra! Hurra! Hurra! Hurraaaaa!!

Grattis min älskling!

ANNONS
Av Mia - 7 maj 2009 20:58

Har haft veterinären här med min väninna Linda. Vi har tagit blodprov på alla tackorna, vi är med i Maedi Visna-programmet. Har lärt mig idag att Maedi betyder andnöd och Visna betyder avmagring på isländska (!) Tänk vad man inte hade koll på! Allt gick på ca 20 min. Har sån j*vla träningsvärk efter att få tag i och hålla alla tackor! Fick lovord från veterinären för väl organisation. Det är minsann färglada tackor nu nere i fårhuset *garv!! Är glad över att herr Adbro gett mig en hård skola, för ingen tacka kände sig jagad när jag skulle ha fatt i dom! Peter håller föredrag på annan ort och kunde inte vara med, men det gick fantastiskt bra. Hade jag inte haft min duktiga Robiee från början när tackorna skulle samlas ihop vet jag inte hur det hade gått. Alla trodde de skulle få komma ut och beta, det blev alldeles tjockt. 98st är en del även om 64st är lamm... så mjuk och fin han är! Linda brast ut -och han skulle bo i en lägenhet!!
Av Mia - 29 april 2009 18:52


Ante såå lycklig, idag fick han en ny mobil, i förtidig födelsedagspresent hans tidigare är väl sönder-smsade...

och har haft en äldre tidigare avdankad mobil, detta är en Sony Ericsson Walkman och innehar bla stegräknare, GPS, musikprogram med hur mycket plats som helst för spellistor, kamera etc etc, man kan tom RINGA med den ;-)

När man skakar den i Walkmanläge byter den låt... vad kommer sedan månntro

Man är så glad för glada barn!

Av Mia - 28 april 2009 19:29

  

Muffins var med på en brändbollturnering när jag jobbade i Vänersborg. Som vanligt lite svartfot för jag jobbat på båda ställena inkl. Tandregleringen i Trollhättan...

Det var Tandregleringen mot Folktanvården, och det började busrega!!

Jag la min regnjaca över Muffins och trots att vi fortsatte spela , låg han där under regnjackan och tyckte nog att det var skönt att slippa allt regn, kom ihåg att han låg kvar utan att jag ens bett honom ligga!

Av Mia - 28 april 2009 19:18


Detta är det vackraste fotot jag någonsin tagit med mobilkamera!!

På fotot är det allas vår Bosse Milton, mycket väl erkänd hovslagare i såväl Sverige som i USA, med den góaste tjejen i världen Nea!!

Av Mia - 28 april 2009 19:11


Härliga små nymålade tår på en 4-årig liten tjej, vad är somrigare än detta??

Av Mia - 24 april 2009 19:24

Varför blir man aldrig nöjd när man är hos frissan längre...??!!Annat var det på Karros tid, min fd svägerska, ALLTID NÖJD!

Mia
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se